Computerhulp aan huis
U heeft niet meer het probleem dat u de computer naar een winkel hoeft te brengen. Wij komen persoonlijk bij u thuis langs, zodat we het probleem direct voor u kunnen oplossen. De problemen kunnen wij oplossen voor computers, tablets en mobiele telefoons van vrijwel elk merk en ook nog op uw tempo!
 
Netwerk opzetten
Traag internet, slecht bereik in huis, of een nieuwe router die geïnstalleerd moet worden? Wellicht kunnen wij hierin wat voor u betekenen.
 
Traag internet: Wij zullen zo goed mogelijk het probleem voor u proberen vast te stellen, waardoor wij het probleem zelf direct zullen oplossen, of dat dit door uw provider gedaan moet worden.
 
Slecht WiFi bereik in huis: Wij zullen een productaanbeveling doen om het bereik in uw huis sterk te kunnen verbeteren en wij kunnen deze voor u installeren.
 
Instellen van uw netwerk: Een nieuwe router aangeschaft, maar u weet niet hoe dit aangesloten moet worden? Wij zullen alles naar wens voor u kunnen instellen zodat u alles kunt halen uit het nieuwe netwerk.
 
Computer Controle
Trage computer, internet dat telkens wegvalt, veel reclame, allemaal zaken waar wij u bij kunnen helpen met onze computer controle. Wij zullen uw computer controleren en schoonmaken, waardoor de meeste irritaties hopelijk zullen verdwijnen. Wij zullen niet aan uw persoonlijke bestanden komen.
 
Een trage computer kan echter ook het gevolg zijn van ouderdom, waarop wij nieuwe onderdelen of een nieuwe laptop/computer kunnen aanbevelen in uw prijsklasse.
 
Computer/Telefoon/Tablet Cursus
Een nieuw apparaat in huis gehaald, maar u weet niet goed hoe deze nou precies werkt? Wij zullen u hierbij op weg helpen in uw eigen tempo, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de apparaten. Wilt u meer dingen leren, zodat het instellen van een netwerk, dan kunnen wij u hier ook bij van dienst zijn.
 
Cursus Basis Photoshop
Voor deze cursus moet u photoshop al op de computer hebben staan. Wij kunnen vervolgens de basis van het programma aan u uitleggen, zodat u voortaan ook de gezichten van familieleden kunt verwisselen met de magie van photoshop. Leuk om in te lijsten natuurlijk! Photoshop is een erg uitgebreid programma, waar u namelijk van alles met uw foto's kunt doen, of foto's van het internet.
 
Cursus Computer Opschonen
De computer opschonen kunt u door ons laten doen, of wij kunnen dit aan u uitleggen zodat u dit in de toekomst zelf kunt doen. Wij zullen aan u uitleggen welke programma's wij hiervoor gebruiken en hoe u deze programma's kunt gebruiken. Hierdoor kunt u zelf de computer wat sneller maken!
 
Cursus Back-up Maken
Het is belangrijk dat u een back-up maakt van uw apparaten eens in de zoveel tijd zodat kostbare bestanden niet verloren gaan als er iets fout gaat. Hiervoor heeft u wel een extra harde schijf nodig als het om een computer gaat. Gaat het om een mobiele telefoon of tablet, dan leggen wij aan u uit hoe u dit online kunt doen.

Windows Installeren
Heeft u een nieuwe computer, of wilt u uw huidige computer opnieuw installeren? Wij kunnen dit voor u doen en direct alles naar wens instellen.

Hulp Bij Wordpress Websites
Wilt u een eigen simpele website, of heeft u er al een die aan vervanging of wijzigingen toe is, maar er liever zelf niet aan sleutelt? Hier kunnen wij iets voor u betekenen. Wij zullen samen met u kijken naar uw persoonlijke wensen voor de website en deze implementeren.

Nieuwe website: Hiervoor gelden speciale tarieven in overleg. Wij zullen samen met u stap voor stap de website opzetten naar uw wensen. Van het registreren van een domeinnaam bij een betrouwbare dienst, tot het online zetten van de volledige website.

Huidige website verbeteren/vervangen: Beschikt u al over een website, maar bent u er niet tevreden over? Laat aan ons weten wat uw wensen zijn voor de website en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Hiervoor gelden speciale tarieven in overleg.

Momenteel geldt deze dienst alleen voor Wordpress websites!